beschoeiingen

Oeverbescherming!

Een beschoeiing is een constructie die een oever of waterkant beschermt tegen afkalven, golfkrachten en andere invloeden die de stabiliteit van de waterkant in gevaar brengen.

Er zijn ook bij ons vele mogelijkheden voor het laten aanbrengen van beschoeiingen, de meest voorkomende beschoeiing is het systeem van palen met daarachter een 'beschoeiings'schot. Hardhout, staal, beton en ook kunststof behoren tot de mogelijkheden.

De beschoeiingen kunnen ook op verschillende hoogte's uitgevoerd worden, hierbij kan de hogere druk opgevangen worden door een extra voorbalk waarbij men in het land versteviging aanbrengt door middel van ankers.

Verankering - hiervoor zijn verschillende methodes waarbij de belangrijkste factor de ruimte is om ze aan te brengen, Wij kunnen bij een tekort aan ruimte de mogelijkheid bieden om te werken met een klap- of schroefanker, of wellicht is het voldoende om de ankerstangen te bevestigen aan de fundering. Een eenvoudige en gebruikelijke oplossing is door middel van een draadeind en een ankerschot in de kant de beschoeiing te verstevigen.

Neem gerust met ons contact op om te overleggen wat bij u de beste mogelijkheid is voor het beschermen van uw oever